Autoraha ajamiseen

EUROT ELÄMISEEN - AUTORAHA AJAMISEEN

Artikkelit

autoraha kokemukset
2.6.2021

Käyttäjien kokemukset Autorahasta ovat positiivisia

Asiakkaiden kokemukset Autorahasta ovat saamiemme asiakaspalautteiden perusteella loistavia ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjoamaamme tuotteeseen ja työhömme. Se ei ole ihme, sillä meillä on aina panostettu asiakaspalveluun. Meillä myös rahoituksen ehdot ovat kunnossa.

Autoraha – kokemuksia palvelusta

Seuraamme asiakastyytyväisyyttä ja keräämme kokemuksia Autorahasta jatkuvasti palautelomakkeen kautta. Palautteen perusteella voimme kehittää toimintaamme niin, että voimme palvella jatkossa juuri sinua entistä paremmin. Kaikki palautteet käsitellään ja niistä otetaan oppia jatkoa varten.

 

Jos olet nähnyt asiakkaiden vapaasti kirjoittamia palautteita verkkosivuiltamme, niin olet varmasti huomannut, että asiakaspalveluamme kehutaan usein. Meillä vastataan nopeasti ja pyritään aidosti auttamaan asiakasta.

 

Lomakkeella palautetta antaneista kaikki ovat olleet tyytyväisiä Autorahan asiamiehen eli oman yhteyshenkilönsä toimintaan: noin 83 % vastaajista antoi hänelle kaikkein parhaan arvosanan eli ’erinomainen’, loput 17 % antoivat arvosanan ’erittäin hyvä’, joka on asteikolla seuraavana. Tämän tason haluamme jatkossakin säilyttää.

Rahoituksen ehdot ja palvelun turvallisuus kohdallaan

Autoraha on läpinäkyvästi toimiva kotimainen yritys, jonka yhteistyökumppanina on luotettava LähiTapiola Rahoitus. Noin 67 % palautetta antaneista onkin ilmoittanut palvelun turvallisuuden yhdeksi niistä syistä, miksi he alun perin päätyivät valitsemaan juuri Autorahan käytetyn auton rahoittajaksi.

 

Kirkkaalla ykkössijalla kysymyksessä, miksi valitsit palvelumme, ovat rahoituksen ehdot. Ne ovat vaikuttaneet päätökseen tähän mennessä aivan kaikilla kyselyyn vastanneilla. Meillä maksat kiinteällä kuukausierällä, joten kulut ovat aina tarkkaan tiedossa etukäteen. Jos mietit summia ja ehtoja, voit kokeilla lainalaskuriamme ja pyytää tarjousta tiettyyn autoon.

Hyvä kokonaisuus, jota voi suositella muillekin

Meillä on paljon vakioasiakkaita, jotka kääntyvät puoleemme aina, kun ovat hankkimassa käytettyä autoa. Tämä onkin helppoa, sillä uutta autorahoitusta hankkiessasi maksamme aina ensin pois entisen rahoituksesi rippeet automaattisesti.

Kyselyymme vastanneista kaikki olivat tyytyväisiä palveluumme kokonaisuutena – noin 83 % vastaajista antoi sille arvosanan 5 ja loput 17 % arvosanan 4, kun asteikkona oli 1–5. Aika hyvin, eikö? Ystävälleen tai kollegalleen kaikki vastanneet suosittelisivat meitä 9 tai 10 pisteen varmuudella, kun asteikkona oli 1–10.

Jos sinä olet jo käyttänyt palveluamme, odotamme mielenkiinnolla palautettasi ja kuulemme mielellämme kokemuksiasi Autorahasta. Voit täyttää  palautelomakkeen tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella Yhteystiedot-sivulla.

AUTORAHA

KORKO 1,89%

Autot, joiden ikä on enintään 9 vuotta ja mittarilukema on enintään 250 000 km: korko 1,89 % + kulut. Muissa autoissa yksilöllinen luottopäätös tapauskohtaisesti. Rahoitustarjous on aina yksilöllinen ja edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.