Autoraha ajamiseen

oppaat

HALUAMME OLLA MUKANA

TURVALLISISSA KAUPOISSA

Autoraha haluaa olla mukana auttamassa ja helpottamassa yksityisten välistä autokauppaa.


Olemme koonneet asiantuntijoiden kanssa kattavat oppaat auton ostamista ja myymistä varten.


Lataamalla ilmaisen oppaan alta, teet autokaupastasi sujuvampaa ja turvallisempaa.

Autoraha ikoni 2

OSTAJAN OPAS - AUTON OSTAJALLE

Arvelluttaako käytetyn auton osto? Lataa ja tulosta maksuton tarkistuslista, jonka saat helposti otettua mukaasi kun lähdet katsomaan myytävänä olevaa autoa.

Autoraha ikoni 3

MYYJÄN OPAS - AUTON MYYJÄLLE

Myyjän tulee viedä auto kuntotarkastettavaksi. Tarkastuksena käy määräaikaiskatsastus, rahoitustarkastus tai autotohtori. Ostaja ja myyjä voivat sopia yhdessä kustannusten jaosta. Autoraha ei vastaa kuntotarkastuksen tekemisestä tai siitä koituvista kustannuksista.


Rahoituksen saamisen edellytyksenä on, että auto on kuntotarkastettu maksimissaan kaksi kuukautta ennen kaupantekohetkeä.

Autoraha ikoni 1

MYYNTITEKSTI - AUTON MYYJÄLLE

Haluatko enemmän yhteydenottoja? Tehosta autosi myyntiä ja tavoita enemmän ostajia kertomalla autoon saatavasta rahoituksesta! 

Lähtökohtaisesti rahoitamme kohteet, joissa auton ikä on enintään 9 vuotta ja ajetut kilometrit ovat enintään 250 000 km. Rahoitustarjous on aina yksilöllinen ja edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä, jonka tekee LähiTapiola Rahoitus.

”Tähän autoon saatavilla Autorahan osamaksurahoitus alkaen 4,99% korolla. Kauttamme myös vakuutukset ja tiettyihin kohteisiin myös kunnossapitoturva. Käy tutustumassa palveluumme osoitteessa www.autoraha.fi”

AUTO RUOTSISTA?

Nouto.fi hoitaa puolestasi kaikki autojen tuontiin liittyvät viranomaistyöt, neuvottelee auton hinnan sekä noutaa auton Suomeen. Lue lisää!