Autoraha ajamiseen

leasing

PALVELEVA LEASINGYHTIÖ

LEASINGPOINT

Leasingpointin taustalla on auto- sekä rahoitusalan ammattilaisia, jotka tuovat markkinoille tuotteen, jossa asiakas on aidosti keskiössä. Palvelu ja sen merkitys on nostettu sen vaatimalle tasolle ja haluamme tuottaa asiakkaillemme ylivertaisia asiakaskokemuksia.

Usein autoleasing nähdään vain autona sekä sen rahoitusmuotona, mutta me haluamme nähdä sen palvelukokonaisuutena, jonka osana on esimerkiksi toimitettava työsuhde- tai tuotantoauto.

Tavoitteenamme on tuottaa helppo sekä asiakkaan tarpeita vastaava palvelu, unohtamatta mitä kaikkea muuta auton hankintaan tai ylläpitämiseen vaaditaan. Räätälöidyt asiakaskohtaiset palvelut mahdollistavat tuotteen skaalaamisen pienistä pk-sektorin yrityksestä aina suurempaan yritykseen.

 

 

Räätälöidyt rahoitusratkaisut Leasingpoint

LASKE TARVITTAVA

AUTOLAINA

Autorahan autorahoitus on vakuudellinen autolaina ja sen korko on aina kiinteä. Rahoituslaskuri auttaa löytämään sinulle sopivan kuukausierän. Autolainalaskuri antaa suuntaa antavan arvion mahdollisesta kuukausierästä. Rahoituksen saaminen edellyttää aina hyväksytyn luottopäätöksen. Luoton myöntäjä on LähiTapiola Rahoitus Oy.