Autoraha ajamiseen

Tuontirahoitus

Autoraha rahoittaa yhteistyössä LähiTapiola Rahoituksen kanssa asiakkaiden valitsemia autoja Euroopasta yhteistyössä Suomalaisten logistiikkafirmojen kanssa.
cropped-autoraha-favicon.jpg

Auto Euroopasta?

Autoraha rahoittaa yhteistyössä LähiTapiola Rahoituksen kanssa asiakkaiden valitsemia autoja Euroopasta yhteistyössä Suomalaisten logistiikkafirmojen kanssa. Autorahan yhteistyökumppanit hoitaa puolestasi kaikki autojen tuontiin liittyvät viranomaistyöt, neuvottelee auton hinnan sekä noutaa auton Suomeen.

Kiinnostuitko?

Autorahan yhteistyökumppanit etsii kanssasi sopivan auton, tinkaa hinnan, tarkistaa historian, noutaa sen Suomeen ja hoitaa puolestasi kaikki auton tuontiin liittyvät viranomaistyöt.
Tuontiauto rahoituksella ja 12-24kk Kuntoturvalla

KIINNOSTUITKO?

Autoraha hoitaa rahoituksen, vakuutukset sekä 12-24 kk Kuntoturvan autoon.

Toisin kuin Suomesta ostetun auton, rahoitettavan tuontiauton on oltava myynnissä autoliikkeessä ja auto voi olla max 9 vuotta vanha. Nouto Care Kuntoturvan voi valita joko 12kk/20000km tai 24kk/40000km.

Auto ruotsista

Kokemuksia

Me luotamme vertaissuosituksiin

Onko sinulla kokemusta Autorahasta tai tuontiauton rahoituksesta? Asiakkailta saatu palaute on meille erittäin tärkeää, koska sen avulla pystymme kehittämään palveluamme entistä paremmaksi ja joustavammaksi.

LASKE TARVITTAVA

AUTOLAINA

Autorahan autorahoitus on vakuudellinen autolaina ja sen korko on aina kiinteä. Rahoituslaskuri auttaa löytämään sinulle sopivan kuukausierän. Autolainalaskuri antaa suuntaa antavan arvion mahdollisesta kuukausierästä. Rahoituksen saaminen edellyttää aina hyväksytyn luottopäätöksen. Luoton myöntäjä on LähiTapiola Rahoitus Oy.