fbpx

Autoraha ajamiseen

NOUTO.fi NOUTAA - AUTORAHA RAHOITTAA

Tuontirahoitus

Nouto.fi on suomalainen autojen tuontiin erikoistunut yritys. Nouto.fi hoitaa puolestasi kaikki autojen tuontiin liittyvät viranomaistyöt, neuvottelee auton hinnan sekä noutaa auton Suomeen.
Nouto.fi logo ikoni
Tuontirahoitus

Auto ruotsista tai saksasta?

Autoraha tekee yhteistyötä Nouto.fi:n kanssa. Rahoitamme Nouto.fi:n Ruotsista ja Saksasta tuomia autoja yhteistyössä LähiTapiola Rahoituksen kanssa.

Nouto.fi on suomalainen autojen tuontiin erikoistunut yritys. Nouto.fi hoitaa puolestasi kaikki autojen tuontiin liittyvät viranomaistyöt, neuvottelee auton hinnan sekä noutaa auton Suomeen.

Me Autorahassa puolestaan hoidamme rahoituksen, vakuutukset sekä kunnossapitoturvan noudettavaan autoon. Korkoprosentti tuontiautoissa on 2,49 %.
Halutessasi saat myös kilpailukykyisen tarjouksen Continental-renkaista sekä vanteista uuteen autoosi samalle rahoitussopimukselle.

Jos haluat rahoituksen ulkomailta tuotuun autoon, otathan ensin yhteyttä Noutoon jotta voitte sopia noudon yksityiskohdista ja kun sopiva auto on löytynyt, voit tehdä rahoitushakemuksen.
Kaikkiin rahoitussopimuksiin lisätään 185 euron toimistomaksu.

Tuontiauto rahoituksella ja 12-24kk Kuntoturvalla

KIINNOSTUITKO?

Nouto.fi etsii kanssasi sopivan auton, tinkaa hinnan, tarkistaa historian, noutaa sen Suomeen ja hoitaa puolestasi kaikki auton tuontiin liittyvät viranomaistyöt.

Autoraha puolestaan hoitaa rahoituksen, vakuutukset sekä 12-24 kk Kuntoturvan autoon.

Toisin kuin Suomesta ostetun auton, rahoitettavan tuontiauton on oltava myynnissä autoliikkeessä ja auto voi olla max 9 vuotta vanha. Nouto Care Kuntoturvan voi valita joko 12kk/20000km tai 24kk/40000km.

Auto ruotsista

Kokemuksia

Me luotamme vertaissuosituksiin

Onko sinulla kokemusta Autorahasta tai tuontiauton rahoituksesta? Asiakkailta saatu palaute on meille erittäin tärkeää, koska sen avulla pystymme kehittämään palveluamme entistä paremmaksi ja joustavammaksi.

LASKE TARVITTAVA

AUTOLAINA

Autorahan autorahoitus on vakuudellinen autolaina ja sen korko on aina kiinteä. Rahoituslaskuri auttaa löytämään sinulle sopivan kuukausierän. Autolainalaskuri antaa suuntaa antavan arvion mahdollisesta kuukausierästä. Rahoituksen saaminen edellyttää aina hyväksytyn luottopäätöksen. Luoton myöntäjä on LähiTapiola Rahoitus Oy.